Hos Danseinstitut la Cour tilbyder vi undervisning til alle børn, unge og voksne indenfor forskellige dansestilarter, hvor der er noget for alle niveauer. Vi rammer bredden og vil gerne give alle muligheden for at få gode sjove dansetimer, med plads til at udvikle sig, få nye venskaber og blive i godt humør imens man danser. 

Vi tager imod alle personer med åbne arme uanset behov, niveau og alder, og tilbyder danseundervisning for alle lige fra nybegyndere til elitedansere uanset mål og behov. 

Erfaren danseinstruktør

Hos Danseinstitut la Cour i Brenderup kan du forvente danseundervisning for alle i trygge og sjove rammer. Vi har dansehold til alle niveauer, uanset om man ønsker at træne op til konkurrencer eller blot ønsker gode timer med højt humør, dans og god motion, så er der danseundervisning for alle. 

Danseinstruktør Deepa la Cour Jensen har en livslang erfaring som danser, og startede som 11-årig med at danse hiphop og turneringsdans i standard og latin hos Dancestudio Pernille. Du er derfor garanteret en professionel og erfaringsrig danseunderviser, med en stor passion for at danse.
Udover dans brænder Deepa også for at glæde unge som gamle igennem dans, og skabe et godt fællesskab for andre danseglade. 

Kom og dans med os

Lyder danseskolen som noget for dig? Så kom og prøv en dansetime med os. Du er også velkommen til at ringe eller skrive, og høre lidt mere om hvad vi kan tilbyde. 

Du kan ringe på telefonnummeret 20 68 78 89, eller sende en besked via kontaktformularen på siden eller til mail info@lacourdans.dk - vi glæder os til at høre fra dig. 

Adressen er:
Brenderupvej 22
5464 Brenderup Fyn

Kontakt os og hør mere