Hos Danseinstitut la Cour tilbyder vi sjov danseundervisning for børn, unge og voksne i Hedensted. Vi har flere hold indenfor forskellige dansestilarter, så der er noget for enhver smag og niveau.

Hos Danseinstitut la Cour rammer vi bredden. Vi tager imod alle danseglade uanset alder, niveau og behov, og træner både nybegyndere, elitedansere og alle derimellem. Så ønsker du eksempelvis at træne op til konkurrencer, DM eller lignende, er dette også muligt her.  

Har du lyst til at prøve lærerige og sjove dansetimer i trygge rammer, så læs mere om de hold vi i øjeblikket tilbyder her, eller kig forbi hos Sognegaarden i Hedensted. Du er også velkommen til at kontakte os og høre mere. 

Danseinstruktør med mange års erfaring 

Danseinstruktør Deepa la Cour Jensen har en livslang erfaring som danser og har gennem tiden danset mange forskellige stilarter. Du er derfor garanteret en inspirerende og motiverende danseinstruktør med en bred erfaring.  

Udover erfaring har Deepa også en stor passion at undervise i dans, og på den måde skabe et fællesskab for andre danseglade. 

Du kan læse mere om Deepas erfaring her 

Prøv en dansetime 

Kom forbi i Sognegården i Hedensted og prøv en dansetime med os. Du er også velkommen til at kontakte os for at høre mere. 

For flere oplysninger bedes du ringe til telefonnummeret 20687889, eller sende en besked via kontaktformularen på siden eller til vores mail info@lacourdans.dk - vi glæder os til at høre fra dig. 

Danseundervisningen foregår i Sognegården i Hedensted, 8722 Hedensted 

Kontakt os og hør mere